Blikkenslager
Hos Sjællands Ejendomsservice tager vi vores professionalisme alvorligt. Derfor har vi mange faguddannede folk at trække på og har samtidig mange års erfaring. Derfor er vi altid i stand til at løse vores opgaver professionelt, venligt, hjælpsomt og ikke mindst effektivt.
Om du har en privat bolig, er med i en andelsforening, en ejerforening eller er administrator eller på anden måde udlejer af en bolig, kan du roligt tage os med som en del af bemandingen, når det kommer til at vedligeholde, reparere og forny dine ejendomme bedst muligt, når der er behov for dette.
I forhold til opgaver inden for blikkenslagerfaget har vi en solid stab af faglærte blikkenslager i københavn. Deres faglige ekspertise, viden og kunnen ud i blikkenslagerfaget er super velfunderet. Du kan vide dig sikker på, at resultaterne er i orden, når du har en aftale med Sjællands Ejendomsservice. Vi sørger for, at du er i sikre hænder, også når det kommer til reparationer og generel vedligeholdelse af dine ejendomme.
Vores blikkenslagere tager deres ekspertise i brug i løsningen af opgaverne. Til gavn for dig og dine ejendomme og til gavn for dem, der gør brug af dine ejendomme. Vi er stolte af vores professionelle, venlige, hjælpsomme og ikke mindste effektive blikkenslagere i Sjællands Ejendomsservice.