Det burde være en lige så stor selvfølge at foretage dyserens af dieselmotorer som det er at afkalke kaffemaskiner. Bliver kaffemaskinen ikke rengjort og afkalket, ender den med at stoppe til og fungerer dermed ikke tilfredsstillende. Samme princip gælder også for din dieselmotor.

En moderne dieselmotor får input fra følere og sensorer. Disse input behandles elektronisk i en styreboks. I selve motoren er der også mekaniske dele, som skal fungere gnidningsfrit, f.eks. indsprøjtningsdyserne. En gang imellem er det nødvendigt at rense dieselmotoren ad kemisk vej, så den fortsat kan fungere tilfredsstillende. Hele indsprøjtningssystemet, der består af dieseldyser, ventiler, forbrændingskamre og pumper, kan renses ad kemisk vej uden at adskille motoren. Dyserens.dk er specielt udviklet til effektiv indvendig rensning af dieselbiler, lastbiler, entreprenørmaskiner og motorbåde. Systemet tager sig kærligt af pumpedysemotorer, common rail og EGR ventiler.

Det er almindeligt kendt, at koldstart og korte ture, hvor motoren ikke når at blive varm, forkorter livet for en dieselmotor. Det gælder også megen tomgang og bykørsel. Disse typer kørsel resulterer i belægninger på dyserne. Belægningerne kommer fra brændstoffet og oliedampene. Når belægningerne forstyrrer indsprøjtningen af brændstof, får du en dårligere fungerende dieselmotor. Motorgang og kørsel forringes, ydeevnen nedsættes, og du får en dårligere brændstoføkonomi.

Gør din dieselmotor en tjeneste ved at rense dyserne og det øvrige indsprøjtningssystem regelmæssigt. På dyserens.dk får du alle de dele, som du har brug for lige fra pumpesystem med slanger og afblændingspropper til spændebånd, sikringer og studse. Alle dele er naturligvis godkendt til brændstof. Du opnår fantastiske resultater gennem en kombination af et rensesystem af høj kvalitet og en suveræn rensevæske. Selve processen er utrolig simpel. Du skal blot følge de meget enkel anvisninger, som følger med systemet.

Din dieselmotor vedbliver at fungere upåklageligt, mens du opnår en bedre brændstoføkonomi. Samtidigt får du en mere miljøvenlig kørsel. Der er alt at vinde og intet at tabe ved at give din dieselmotor en omgang dyserens.